Home  |  vakantie naar Kreta  |  vliegtickets  |  autoverhuur  |  plaatsen  |  Kreta informatie  |  onderzoek

Alles over vakantie vieren op Kreta!

op vakantie naar Kreta?
alle Kreta vakanties
alle Kreta aanbieders
last minute aanbiedingen

gratis naar Kreta

Gratis op vakantie naar Kreta? Het is mogelijk, maar je moet er vrijwel altijd wat voor doen. Tenzij je uiteraard een familielid, vriend, kennis of werkgever hebt die jou een gratis reisje naar Kreta cadeau doet!
Wat zijn de andere opties om gratis naar Kreta op vakantie te gaan? Wij zetten de mogelijkheden op een rijtje.

Win een prijsvraag
Opvallend hoe vaak er reizen naar Kreta weggegeven worden. Vooral de commerciŽle radiostations zoals Slam!FM en Radio 538 hebben in het verleden al menig reisje naar het zonnige Kreta weggeven. Hoe weet je waneer er vakanties weggegeven worden? De beste manier is om de radiozenders zelf goed in de gaten te houden of hun websites regelmatig te checken. Op vakantie.paginablog.nl worden de acties ook regelmatig aangekaart en uiteraard kun je via Google ook goed kijken of er acties zijn.
Dit kun je bijvoorbeeld doen via de volgende zoekopdrachten:
prijsvraag+Kreta
win+vakantie+Kreta
win+reis+chersonissos
win+vakantie+chersonissos

 

Werken en vakantie
Een uitstekende manier om gratis naar Kreta op vakantie te gaan is om er te gaan werken en er aansluitend nog een weekje of twee vakantie aan vast te plakken. Het ticket laat je betalen door je tijdelijke werkgever en van het geld dat je verdient daar kun je je verblijf verlengen en vakantie vieren.
Hoe kom je aan een job op Kreta?
Bel/mail met lokale bars/clubs/restaurants. Die vind je bijvoorbeeld op Kreta.startpagina.nl
 

Trap in de timesharing-val
Een manier om in ieder geval van gratis accommodatie op Kreta te genieten is door een reis aangeboden te krijgen van een timesharing aanbieder. Als tegenprestatie voor het gratis overnachten ben je verplicht de presentatie te bekijken van het timesharing concept waarbij er veelal op zeer agressieve wijze geprobeerd wordt mensen een duur contact te laten tekenen. Een riskante manier van deels gratis vakantie vieren (wat gebeurt er als je echt geen interesse hebt, wordt het leven je dan daar zuur gemaakt) en een wijze die vaak meer irritatie dan plezier oplevert.
Die vriendelijke jongen of dat aantrekkelijke meisje dat je al dan niet door middel van kraslootjes een gratis vakantie aanbiedt kun je daarom beter mijden.
 

cookiebeleid © Kreta-vakantie.nl   |   contact   |   links   |   alles over Kreta   |   beste maanden voor zonvakantie op Kreta