Home  |  vakantie naar Kreta  |  vliegtickets  |  autoverhuur  |  plaatsen  |  Kreta informatie  |  onderzoek

Alles over vakantie vieren op Kreta!

op vakantie naar Kreta?
alle Kreta vakanties
alle Kreta aanbieders
last minute aanbiedingen

vip vakanties op Kreta

Voor wie niet tussen het gepeupel op vakantie wil gaan heeft Kreta voldoende plekjes te bieden waar de meer welgestelde mens en de beroemdheden in alle rust en luxe kunnen genieten van de Griekse zon en sfeer.

Vijfsterren hotels
Een optie om te genieten van een luxe vakantie is een vijfsterrenhotel. De meeste van deze hotels liggen wat betreft service en entourage op een niveau dat een groot deel van de toerist die wat meer dan doorsnee wenst tevreden kan stellen. Wie geen genoegen wil nemen met een standaard kamer kan vaak zijn toevlucht nemen in juniorsuites, suites of soms zelfs een suite zo groot als een halve of hele verdieping. Voor beroemde sterren is dat echter vaak niet voldoende, omdat ze zich dan om te zwemmen, voor een spabehandeling en andere zaken toch moeten mengen met het "normale" volk. Je kunt je voorstellen dat je als wereldster zoals Beyonce, Justin Timberlake of Brat Pitt niet ongestoord kunt genieten van het zwembad en dat een doorsnee luxe hotel geen optie is. Lokale Nederlandse sterren kun je wel aantreffen in hotels op Kreta en na afloop van het voetbalseizoen is de kans redelijk dat je er Nederlandse profvoetballers tegen het lijf loopt.

 

VIP accommodaties
De meeste vips hebben behoefte aan veel luxe, privacy en dat er aan hun wensen gehoor wordt gegeven. Als je gaat zoeken naar echte vip accommodaties zie je helaas regelmatig hotels tussen de resultaten staan die wel luxe zijn, maar voor een gemiddelde vip te weinig klasse hebben.
Echte luxe wordt vooral geboden in villa's met volledige verzorging inclusief butler, chauffeur, tuinman of kok. Dit verschijnsel dat je in ItaliŽ en Spanje al jarenlang tegenkomt zie je nu op Kreta ook steeds meer verschijnen. Deze accommodaties zijn over het algemeen een stuk luxueuzer dan een gemiddeld vijfsterren resort.

Waar boeken?
Dat hangt vooral af van je wensen en je budget. Gaat het om een luxe huwelijksreis of moet er een toplocatie geboden worden voor een internationale ster? Wil je een pakketreis of maatwerk?
Het aanbod is niet zo groot als de normale pakketreizen, maar er is toch zeker een groot verschil in aanbieders en aanbod.
Voor pakketreizen kun je onder andere terecht bij Bella Vakanza, het Belgische VIP Selection en Silverjet, hoewel die ook hotels in hun portfolio hebben zitten waarvan ik de vip-status betwijfel.
Op de site Ellada.net vind je ook een mooi aanbod van luxe accommodaties op Kreta (en de rest van Griekenland).

Losse hotels kun je vinden op bijvoorbeeld booking.com en villa's via o.a. Villa Kreta. Meer accommodaties op Kreta vind je via Kreta-accommodaties.startpagina.nl
 

cookiebeleid © Kreta-vakantie.nl   |   contact   |   links   |   alles over Kreta   |   beste maanden voor zonvakantie op Kreta