Home  |  vakantie naar Kreta  |  vliegtickets  |  autoverhuur  |  plaatsen  |  Kreta informatie  |  onderzoek

Alles over vakantie vieren op Kreta!

op vakantie naar Kreta?
alle Kreta vakanties
alle Kreta aanbieders
last minute aanbiedingen

Vakantie naar Kreta

Wie op vakantie wil gaan naar Kreta kan kiezen uit een zeer groot aantal soorten vakanties. Wij proberen alle soorten vakanties naar Kreta hier op een rijtje te zetten.

All-inclusive vakanties
Onbezorgd op vakantie zonder voor financiële verrassingen te komen staan kun je door een all-inclusive hotel te boeken waar de maaltijden, drankjes en snacks inbegrepen zit. Ook op Kreta is er een ruim aanbod van all-in hotels in alle prijsklassen.
alles over all-inclusive vakanties op Kreta

Appartementen
Een groot deel van de toeristen op Kreta overnacht in een appartement of studio. Deze zijn te vinden in zeer veel maten en soorten.
alles over appartementen op Kreta

Gratis naar Kreta
Wie een beetje inventief is kan gratis op vakantie naar Kreta.
alles over gratis vakanties naar Kreta

Hotels
Hoe vind je geschikte hotels, waar moet je op letten en hoe betaal je een goede prijs voor je hotelkamer?
alles over hotels op Kreta

Huizen en villa's
Genieten van de rust en comfort van een eigen vakantiewoning of luxe villa? Ook op Kreta is er een ruim aanbod van villa's (met of zonder eigen zwembad) en woningen. Wat is er mooier dan Kreta te beleven in een echt authentiek Grieks huisje?
alles over huizen en villa's op Kreta

Jongerenvakanties
Als je jong, snel en wild bent wil je niet met je ouders op één of andere afgelegen duffe camping je vakantie doorbrengen. Liever ga je met vrienden of vriendinnen naar een plaats waar van alles te beleven is voor de jeugd. Eén van de populairste bestemmingen onder Nederlandse jongeren is feestbestemming Chersonissos aan de noordzijde van Kreta.
alles over jongerenreizen naar Kreta

Met kinderen op vakantie
Op het moment dat je ouder(s) wordt zullen je vakanties nooit meer hetzelfde zijn. Kindvriendelijkheid, leuk, zonnig, betaalbaarheid en als het eventjes kan met miniclub en kinderdisco. Dat zijn voor veel ouders de steekwoorden als het gaat over op vakantie gaan met kinderen.
alles over kindvriendelijke vakanties op Kreta en over op vakantie gaan met kinderen

Naturisme
Het eiland Kreta biedt diverse officiële en minder officiële mogelijkheden voor een naturisme-vakantie. Van naaktstranden tot hotels die helemaal op nudisme gericht zijn.
alles over naturisme op Kreta

Rondreizen
De ultieme manier om het eiland te ontdekken is natuurlijk door middel van een rondreis. Of je dit nou doet met een uitgestippelde route of gewoon wat rondtrekt, je krijgt veel meer te zien dan wanneer je op één plaats blijft.
alles over rondreizen op Kreta

Rust & cultuur
Het authentieke Kreta ontdekken met de prachtige natuur en cultuur.
alles over rust & cultuur vakanties op Kreta

Trouwen op Kreta
De ultieme huwelijksreis is natuurlijk als je ook de plechtigheid zelf op Kreta laat voltrekken. Heerlijk in Griekse sferen met een vrijwel gegarandeerde zonkans elkaar het ja-woord geven is toch geweldig?
alles over trouwen op Kreta

VIP vakanties
Baden in luxe en fantastische zwembaden tussen de rijken en beroemdheden van de aarde.
alles over vip vakanties op Kreta

Wintersport
Ook op Kreta kunnen de ski's aangebonden worden in de wintermaanden. In de bergen kan er op beperkte schaal aan wintersport gedaan worden.
alles over wintersport op Kreta

Winterzon
Ook buiten het zomerseizoen is het eiland de moeite waard. In november kan het nog zeer aangenaam zijn op Kreta en ook in het voorjaar kunnen de temperaturen als oplopen naar een niveau dat aangenaam genoeg is om te zonnebaden.
alles over winterzon op Kreta

Zorgvakanties
Kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking hebben vaak professionele begeleiding of voorzieningen nodig om op vakantie te gaan. Kreta is een optie voor zorgvakanties met beperkte of zeer uitgebreide begeleiding.
alles over zorgvakanties op Kreta

 

Bijna alle Kreta aanbieders vind je op de pagina Kreta vakantie aanbieders
Méér Kreta vakanties vind je op Kreta-vakantie.startpagina.nl
 

cookiebeleid © Kreta-vakantie.nl   |   contact   |   links   |   alles over Kreta   |   beste maanden voor zonvakantie op Kreta